Milumil Junior 2 gyerekital 24 hó+

Ára: 2199 Ft
Egységár: 3,7 Ft/g
Kiszerelés: 600 g
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2018.11.01 - 2018.11.30

A folyékony tejalapú táplálás folytatása 3 éves korig javasolt. Kisgyermeked táplálását folytasd Milumil Junior 1 gyerekitallal 1 éves kor után! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A szoptatás a legegészségesebb táplálási mód. A tápszer és/vagy gyerekital használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!